avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie

am si eu o nelamurire!!!

sunt implicat intrun caz de talharie ,,,am fost talharit adica furat telefon si suma de 100 de euro....am facut o greseala la declaratii deoarece eram foarte speriat spunand k am fost amenintat cu cutitu,dar miam schimbat declaratia dupa aceea am vorbit cu comisaru sef care se ocupa de caz si am dat declaratie cum k nu as fi fost amenintat cu cutitu...acum deoarece nu am timp si nici un indiciu care poate duce la prinderea talharului am hotarat sa nu mai continui si am dat declaratie k nu imi mai sustin plangerea....
In ziua cand sa intamplat si am dat declaratiile ia luat declaratie si lu tata dar nush pentru ce...si a declarat si el ca am fost amenintat cu cutitul pentru ca nici el nu stia deoarece eu eram singur cand am fost talharit..
Acum dupa ce am dat declaratie ca numi mai sustin plangerea mia zis comisaru sef care se ocupa de caz k trebuie sa dea si tata o declaratie si k o sa primesc o citatie.....
Ce declaratie ar trebui sa mai dea tata si ce citatie voi primi??? Citatie k sa incheiat cazul sau ce???
Va rog frumos sa ma ajutati am unele nelamuriri....MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:11, 12 Aprilie 2011
am 19 ani si nu am mai trecut niciodata pe la politie si mie frica acuma sa nu fiu acuzat de declaratii mincinoase sau ceva....adica din victima sa devin eu vinovat...pt aceasta faza....
Tatal dvs,trebuie sa spuna adevarul,sa spuna doar ce i-ati spus dvs,imediat dupa "evenimentul" la care v-ati referit.
a fost tata si a dat declaratie si a ramas cum ar veni dosarul in continuare dar fara sa mai fiu chemat la politie....

dar mai am si eu o intrebare....daca am dat la politie imei-ul si actele telefonului mai poate fi gasit???sau poate sa se uite sa vada apeluri mesaje din urma???? pt ca am auzit k a fost dat in urmarire telefonul si nu a fost gasit nimic,,,,,are voie sa vada apeluri si sms-uri din perioada din urma????sau din ziua in care sa intamplat furtul????

va rog sa ma ajutati!!!
Exista mijloacele tehnice pentru se depista mobilul si pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de acesta.
Daca ,cand si cum se pot rezolva situatiile la care v-ati referit este o problema care tine de cercetarile care se vor desfasura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere declaratie gabriej gabriej acum aproximativ 2luni am fost martor la o talharie( eram cu un amic de al meu in statia de tranvai caruia sub amenintarea unui cutit i-a fost sustras ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la declaratie de martor florin 71 florin 71 Buna ziua, as vrea un răspuns din partea dvs. in urmatoarea problema. Am fost citat ca martor intr-un proces civil privind legalitatea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Invinovatita poate pe nedrept ana000 ana000 daca prietenul meu a savarsit o talharie iar peste exact 3 sapt de la talharie politia ma luat la sectie fara sa imi spuna efectiv de ce, ci doar mau interogat ... (vezi toată discuția)