avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masuri de siguranta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masuri de siguranta

Buna seara!

As vrea sa stiu daca este posibil ca minorilor sub 14 ani sa li se aplice masuri de siguranta.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am discutat astazi cu domnul profesor si mi-a clarificat nelamuririle.

O seara frumoasa!
Si atunci dozele raman la copilas?!
Dozele nu raman la copilasi, evident ca nu, nu pot fi lasate asupra lor fiindca sunt substante interzise.Ele pot constitui probe , fiindca in spatele acestor copii se afla si adulti care trebuie depistati, cercetati, etc.Apoi drogurile sunt distruse.B-)
Cum sa ramana la copilas, mai avem noi legi permisive dar nici chiar asa. Drogurile vor fi luate din posesia copilului tocmai pt protectia acestuia pt a se preveni punerea lui in pericol, dar aceasta masura nu o putem asimila cu confiscarea speciala.
olimpia_ilie a scris:

Cum sa ramana la copilas, mai avem noi legi permisive dar nici chiar asa. Drogurile vor fi luate din posesia copilului tocmai pt protectia acestuia pt a se preveni punerea lui in pericol, dar aceasta masura nu o putem asimila cu confiscarea speciala.

Sb ce forma daca nu prin confiscare speciala?

Alte discuții în legătură

Sechestru alina301186 alina301186 Imi poate spune si mie cineva care este diferenta dintre confiscat si sechestru? (vezi toată discuția)
Rog clarificare! perchezitia informatica, in cadrul unui dosar ... Hhh13580 Hhh13580 ROG CLARIFICARE! Perchezitia informatica, in cadrul unui dosar penal, se face, din cate am inteles eu , in urma unui Mandat de perchezitie emis de procuror, ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari- masina si marfa confiscata AnaMariaCostea AnaMariaCostea Buna ziua!Am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati.Am o cunostinta care a fost prinsa cu 200 de cartoane de tigari in oras cand incerca sa le ... (vezi toată discuția)