avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conditiile de validitate ale contractului de ipoteca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conditiile de validitate ale contractului de ipoteca bancara

Buna seara,as dori sa stiu daca sunt asociata la un S.R.L cu alte doua persoane si incheie un contract de ipoteca,ipotecand un bun ce apartine acestei societati pentru ca o alta societate sa obtina un credit bancar,aici vine si intrebarea propriuzisa,pentru a ipoteca acest bun este nevoie de acordul tuturor asociatilor din SRL,iar daca contractul de ipoteca incheiat cu banca se semneaza decat de unul dintre asociati vreau sa stiu daca acest contract este valabil incheiat?si daca in acest caz se poate invoca nulitatea contractului?:(
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 13:41, 9 Aprilie 2011
Intrebarea este exista sau nu hot aga semnata de toti asociatii? Daca da si solicitati anularea ipotecii se vor face aparari de genul s-a inserat o eroare materiala si vor solicita respingerea cererii de chemare in judecata.
Dar puteti incerca e posibil sa nu reusiti decat sa nu mai aveti relatii prea cordiale cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca Gavrila_Ady Gavrila_Ady Fratele meu vrea sa faca pentru mine un imprumut tip credit de nevoi personale cu ipoteca (eu nu pot sa-l fac pentru ca sunt in baza de date ca rau ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca pitbull83 pitbull83 buna ziua,am si eu o intrebare si as dori sa aflu cat mai multe raspunsuri(corecte).socrul meu a facut un credit cu ipoteca(apartament)acum 4 ani cand ... (vezi toată discuția)
Ipoteca asupra unui bun al unei societati comerciale emiliaproca emiliaproca Doresc sa ipotechez un teren proprietatea firmei pentru un credit. Firma are 2 asociati (care sunt si administratori), unul este casatorit. Banca doreste ca ... (vezi toată discuția)