Prietenul meu a fost arestat pentru 29 de zile pentru talharie. Peste cateva zile as vrea sa merg impreuna cu mama lui sa il vad. Problema e ca eu sunt minora (am 17 ani impliniti) si nu as vrea ca parintii mei sa afle ceva. Din cate am inteles trebuie sa imi iau si buletinul pt a completa ceva (va trebui sa dau toate datele).
Credeti ca daca sunt minora voi putea sa-l vad sau politistii vor spune ceva parintilor mei? Au acest drept?
Prietenul meu a recunoscut toate faptele. Credeti ca as putea fi interogata sau pusa sa dau o declaratie pentru ca sunt prietena lui?
Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac.
Va multumesc!
de principiu asa trec toti in dosar cand sunt intrebati daca sunt casatoriti.
nu va trebuie acceptul parintilor pentru a merge la el.
din cate stiu ,el trebuie sa faca o cerere catre seful arestului prin care sa solicite sa i se aprobe sa fie vizitat de dvs.
oricum el daca a ajuns acolo intreaba colegii de camera care ii explica toate demersurile ce trebuiesc facute.
mai mult cei de la arest sunt obligati sa-i aduca la cunostinta drepturile si obligatiile pe care le are pe timpul sederii in arest.
Din cate cunosc trebuie sa existe o legatura de concubinaj de sase luni,atestata printr-o declaratie notariala.
Fiind minora nu stiu daca vi se va permite.
Din cate cunosc trebuie sa existe o legatura de concubinaj de sase luni,atestata printr-o declaratie notariala.
Fiind minora nu stiu daca vi se va permite.
ceea ce spuneti dvs este valabila in cazul vizitei intime insa nu este cazul deocamdata deoarece arestatii preventiv nu beneficiaza de aceasta prevedere a legii 275/2006.
Speta-sex la 16 ani
doberv
speta: daca domnul x in varsta de peste 18 ani are o prietena de 16 ani poate intretine din punct de vedere legal relatii sexuale cu aceasta sau exista vreun ... (vezi toată discuția)