avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire paternitate

Din ce am citit pe forum, acum stiu care sunt caile de atac privind recunoasterea paternitatii. Intrebarile mele sunt:
1. Cat dureaza in timp,si costurile, daca se merge pe cale judiciara?(proces)
2. La care Judecatorie trebuie sa depun actele(domiciliul copilului sau domiciliul tatalui copilului)
Mentionez faptul ca am un copil in varsta de zece ani.
Cel mai recent răspuns: Gynutza , utilizator 11:55, 12 Aprilie 2011
Va multumesc pentru ajutor! Am primit si eu doua variante de raspuns: 1-la domiciliul tatalui copilului...2.- la domiciliul minorului... Nu vreau sa acuz pe nimeni, sa nu fiu inteleasa gresit, dar nu mai inteleg nimic!!! Probabil am sa aflu in momentul cand voi introduce actiunea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si tagada de paternitate Majda Majda As avea și eu o întrebare ,am o problema mai mare sa zic așa ,am căsătorită in trecut, nu am divorțat până în 2009, deoarece fost soț nu se ... (vezi toată discuția)
Cum poate un parinte sa-si declare copilul ce a reiesit dintr-o relatie de concubinaj? Gherghe Ana Gherghe Ana Tatal biologic al copilului nou nascut poate sa isi declare copilul daca mama inca nu este divortata?cum trebuie procedat in acest caz? (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere Coko Coko Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate cum sa procedez pentru a schimba certificatul copilul,deoarece la momentul nasterii lui inca eram casatorita desii ... (vezi toată discuția)