avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... mi s-a spart masina asiguratorul nu vrea sa-mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

mi s-a spart masina asiguratorul nu vrea sa-mi elibereze hartia pt service

astazi mi-am gasit masina sparta si mai exact am gasit geamul fata din partea dreapta spart.am chemat un echipaj de politie care a venit destul de repede, au constatat la fata locului ce si cum, dupa care am mers la circa de politie pentru poze si luat de amprente. mi s-a vorbit frumos , dar nu am primit nimic la mana deoarece mi s-au justificat ca fiind infractiune acea dovada se elibereaza in 30 zile lucratoare. binenteles ca nu mi-au zis ca trebuie sa astept atat, dar mi-au zis ca luni mi-o vor da. am sunat la BCR asigurari unde am eu casco, iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie neaparat sa le duc o hartie de la politie. este vreo lege care acum sa ma poata ajuta??? este ceva pe care eu sa-l folosesc ca si argument? cei de la politie sustin ca trebuie sa-mi elibereze hartia cei de la asigurari oricum, deoarece lor le trebuie acea hartie doar pentru dosar, dosar pe care firma asiguratoare il poate deschide si sa-l completeze pe parcurs.ce stiti despre asta? cu ce pot eu sa-i combat pe cei de la asigurari?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2008
michelangelo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:06, 19 Iunie 2008
Reparaţia la service nu se poate face decât după constatarea avariilor de către inspectorul de daune de la societatea de asigurare. Această constatare se face la deschiderea dosarului, dar pentru acest lucru este necesar adeverinţa de la Poliţie din care să rezulte modul de producere a avariei şi cine este vinovat (dacă se cunoaşte). Nu văd o altă soluţie decât urgentarea, pe cale amiabilă, a eliberării adeverinţei.
Vă doresc succes.
multumesc mult tuturor celor ce mi-ati raspuns.in aceasta dimineata o sa ma duc la casco sa vad daca se poate sa rezolv ceva dupa care daca nu se intampla nimic benefic o sa ma duc la sectia de politie unde am facut plangere sa incerc sa obtin o hartie.sper sa gasesc si intalnesc oameni.
michelangelo a scris:

multumesc mult tuturor celor ce mi-ati raspuns.in aceasta dimineata o sa ma duc la casco sa vad daca se poate sa rezolv ceva dupa care daca nu se intampla nimic benefic o sa ma duc la sectia de politie unde am facut plangere sa incerc sa obtin o hartie.sper sa gasesc si intalnesc oameni.

Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie Croos Croos Acum cca.o luna ma loveste la semafor o alta masina în spate,merg la asigurare încheiem actele necesare,dar mai deschid un dosar pe casco,pentru alte mici ... (vezi toată discuția)
Problema plata factura casco dupa ce masina a fost reparata david24 david24 Buna ziua, Ma confrunt in aceste zile cu o problema aparuta cu compania de asigurari Omniasig cu care am incheiata o polita Casco. Acum 3 saptamani mi-am ... (vezi toată discuția)
Respins dosar casco - omniasig Simbat Simbat Buna ziua, Recent mi'am deschis trei dosare de dauna (luna iulie) pe casco. Dupa repararea masinii, am fost sunat si informat de cei din service ca unul din ... (vezi toată discuția)