avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea in Romania
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea in Romania

Am urmarit diverse postari de la avocati cat si mediatori despre metoda alternativa de solutionare a conflictelor.

As vrea sa stiu cati dintre avocatii de aici au recomandat clientilor lor medierea? Cati dintre avocati au recomandat clientilor lor sa mearga la informare despre mediere?

Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 15:28, 12 Aprilie 2011
Intre calitatile care se cer unui mediator, in privinta carora sunt de acord toti cei care scriu pe site-urile dedicate medierii ca ar trebui sa le aiba obligatoriu un bun mediator, se numara cateva:
- este rabdator;
- este empatic;
- stapaneste foarte bine arta comunicarii si se exprima corect,
si dupa parerea mea, foarte necesar
- are simtul umorului.

Succes in promovarea medierii :luck:

:offtopic:
Fisa postului pentru Director General in Direcţia Generală Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale (DGAERI) in MAI la punctul 5 Atitudini necesare /Comportament prevede printre altele simţul umorului dezvoltat :)
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
ContSters196669, utilizator
Scuzele mele de rigoare, va rog: "si nu calcati in picioare"
O zi deosebit de placuta va doresc.
Domnule Slaurentiu,

Daca pentru mine ati postat ''si nu calcati in picioare'', va asigur ca nu am avut nicio secunda aceasta intentie :bow:
Corect este sa vorbesc doar in numele meu, insa am convingerea ca nici raspunsul lui @cegrecu nu a fost postat cu scopul de a va supara. Sunteti membru vechi al forumului si stiti ca micile tachinari, fara rautate, se practica des :)

O zi excelenta si dvs.!

Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea: farsa? modalitate de imbogatire? sau o alternativa viabila? Mihai Tomescu Mihai Tomescu Se discuta din ce in ce mai mult de mediere. Cu ce scop a fost introdusa? Parerea mea este ca e cea mai mare pacaleala a ultimilor ani.Vad cum avocati (care ... (vezi toată discuția)
Scandal între barou ºi judecãtoria galaþi...preºedinta judecãtoriei galaþi a dispus ca pe citaþii sã se facã reclamã la mediatori Nicolae Dediu Nicolae Dediu [editat de admin. va rog sa va lasati blogul departe. aici nu se face reclama, se discuta pe un subiect] am postat articolul de mai sus. As vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Promovarea medierii – o problema a sistemului sau a profesionistului ? Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Dupa mai multi ani in care medierea se prezinta drept o profesie de viitor si nu una de actualitate, fiecare dintre noi ne dorim ca medierea sa fie cu ... (vezi toată discuția)