Am urmarit diverse postari de la avocati cat si mediatori despre metoda alternativa de solutionare a conflictelor.
As vrea sa stiu cati dintre avocatii de aici au recomandat clientilor lor medierea? Cati dintre avocati au recomandat clientilor lor sa mearga la informare despre mediere?
Intre calitatile care se cer unui mediator, in privinta carora sunt de acord toti cei care scriu pe site-urile dedicate medierii ca ar trebui sa le aiba obligatoriu un bun mediator, se numara cateva:
- este rabdator;
- este empatic;
- stapaneste foarte bine arta comunicarii si se exprima corect, si dupa parerea mea, foarte necesar
- are simtul umorului.
Succes in promovarea medierii :luck:
:offtopic:
Fisa postului pentru Director General in Direcţia Generală Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale (DGAERI) in MAI la punctul 5 Atitudini necesare /Comportament prevede printre altele simţul umorului dezvoltat :)
Daca pentru mine ati postat ''si nu calcati in picioare'', va asigur ca nu am avut nicio secunda aceasta intentie :bow:
Corect este sa vorbesc doar in numele meu, insa am convingerea ca nici raspunsul lui @cegrecu nu a fost postat cu scopul de a va supara. Sunteti membru vechi al forumului si stiti ca micile tachinari, fara rautate, se practica des :)