avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chemat la politie! URGENT!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chemat la politie! URGENT!

Buna! as dorii sa va explic pe scurt ce mi sa intamplat, am fost sunat de la o sectie ca sa ma prezint pentru niste lamuriri .! motivul chemarii:numarul meu de telefon apare printre cele mai apelate de o persoana care are plangere penala ca vorbeste d p un telefon furat! deci ceva de genu asta mi-au spus nu ca a furat el telefonu sau altceva cica vorbeste de pe el si stiu cand vorbim tot deci a fost monitorizat telefonul! ce se intampla mai departe? o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: LignerA , utilizator 18:36, 13 Aprilie 2011
LignerA a scris:

o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde! ce se intampla daca nu ma prezint? multumesc ??????




nu aveti incotro, va trebui sa va prezentati, altfel va alegeti si cu amenda si de dus tot o sa va duceti.
nu va chema decat sa va intrebe cine e cel ce v-a sunat, ce relatii sunt intre dvs si el. cu atat mai mult , daca stiti de la cine l-a cumparat, trebuie sa va prezentati.
Ati fost "citat" in ce calitate? Martor? Daca sunteti ruda cu faptuitorul acuzat (unchiul dvs.) aveti dreptul sa nu depuneti marturie si sa nu faceti nici o declaratie. Inteleg ca nu aveti citatie scrisa din care sa rezulte calitatea dvs. si obiectul citarii. Nu va pot amenda cu nimic daca va prezentati si refuzati orice declaratie. :duh:
Ca faptuitor posibil (sau complice) aveti de asemenea dreptul de a nu da nici o declaratie. Tot ce declarati se poate folosi impotriva dvs. sau a rudei dvs. Atentie! Militienii pot fi extrem de perversi, mai ales cei "penali" :duh: Prudenta. De obicei "uita" si sa va comunice drepturile legale. Nu uitati ca la "fabrica" lor se produc "probe". Made in Romania. :console:
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
Excelente sfaturi , @easy ride on...
Insa userul trebuie sa stie ca ar trebui totusi sa se prezinte, fiindca domnii ,,militieni penali" se vor tine de capul lui :slap:
Multumesc foarte mult! maine dim la 9 ma duc sa vad! o sa vin cu un post sa va spun ce sa intamplat!

Alte discuții în legătură

Nepotul părții vătămate poate refuza să de-a declarație ... Tracul Tracul Nepotul părții vătămate poate refuza să de-a declarație în procesul penal ? Mama mea fiind sora părții vătămate. (vezi toată discuția)
Sunat pentru a ma prezenta la o discutie cu un domn de la brigada antidrog MainEvent MainEvent Buna ziua, Tocmai am fost sunat de un domn de la Brigada Antidrog care m-a invitat sa purtam o discutie in cadrul Politiei Capitalei. Mi s-a spus sa nu-mi ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ce incadrare am in aceasta situatie cu incadrare penala. toren190 toren190 Acum 1 an sa furat din clasa mea (sunt elev la liceu in clasa 10-a) un telefon. Un alt coleg fusese autorul faptei ,eu nu am participat la actul furtului ... (vezi toată discuția)