buna ziua..ma numesc bianca si am 18 ani neimpliniti..acum doi ani am avut un accident ..impreuna cu inca doua prietene..proprietarul masinii si soferul.in jur de 4 dimineata ne-am decis sa mergem acasa un prieten(soferul)s-a oferit sa ne duca acasa mentionand ca nu este in stare de ebrietate(chiar nu parea)iar proprietarul masinii era deacord sa ii dea masina cu conditia sa vina si el(el a refuzat sa conduca stiindu-se in stare de ebrietate)..in drum spre casa ne-am decis sa mai ocolim putin iar soferul incepuse sa mearga prea repede noi tipam la el sa reduca viteza deoarece soseaua era uda si ne era frica..el a refuzat..ignorand insistentele proprietarului masinii ..sa incete si sa nu cumva sa intre in depasire....a depasit o alta masina a pierdut controlul volanului si ne-am rasturnat..am scapat cu rani usoare..dar socul a ramas inca...as vrea sa stiu daca sunt obligata sau nu sa platesc masina...(reamintesc ca toti tipam la sofer sa inceteze si sa nu intre in depasire..el nu ne-a ascultat)..acm are pretentii sa punem bani la masina...are dreptate?
faceti planfgere l;a politie pentru vatamare corporala si conducere sub influenta alcoolului, pentru accident si o sa va plateasca el daune .Spuneti parintilor totul.
eu cred ca e cam tarziu sa aveti dvs pretentii acum.
insa nu trebuie sa platiti dvs nimic, in caz ca va ameninta , va santajeaza.. , mergeti la politie fara teama, fara rusine (strangeti si ceva probe, daca va fi cazul)
Daca s-a emis un PV de catre politie atunci dv ati fi indreptatita sa cereti daune de la conducatorul auto care a fost sub influienta alcoolului si de la proprietar care a incredintat masina unei persoane baute. Nu dati nici-un ban si sa va dea in judecata. Atunci veti vedea ca va plati si cheltuieli de judecata pt ca va pierde si atunci veti cere si dv despagubiri pt vatamare.