avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

buna seara!am si eu intrebare,parinti mei au divortat,si in timpul divotului mama mea a conceput un copil cu un alt barbat si pe certificatul acestuia i-a trevut numele acelui barbat,tatalmeu mai trebuie sa se faca testul de paternitate?pentru a nu plati pensie alimentara
Cel mai recent răspuns: ramonela , utilizator 20:09, 19 Iunie 2008
am sa va povestesc mai multe din aceasta poveste ca sa intelegeti.ma numesc ramona am 19 ani ai sunt la facultate,acum locuiesc doar cu tatal meu ,mama fiind plecata in italia de 4 ani.am dat-o in judecata pt pensie alimentare de 1 an jumate si nu mi-a platit nimik.noi stim unde locuieste si instanta a hotarat cat trebuie sa plateasca,dar totusi nu a facut-o ce pot face?
FIi mai explicita.Unde ai dat declaratie ?Cati ani ai?ori ne dai extemporal?
si am facut ce ati spus dar nu am reusit sa o speri,am ajuns la o intelegere dar m-a mintit
am dat declaratie la politie am 19 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate moonshadow moonshadow In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat. Intervine un divort=D>. Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere la copil Vasilica-Irina Vasilica-Irina ce nume de familie al mamei va trece in certificatul de nastere al copilului daca eu port numele de casatorie a sotului care inca nu am divortat dar copilul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara merimeri merimeri Buna! V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema. Fratele meu a divortat in luna martie 2010. Divortul s-a pronuntat din vina ambelor parti. Si el si fosta ... (vezi toată discuția)