avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt insarcinata!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt insarcinata!!!

Buna ziua,
Am o intrebare,dar inainte de intrebare sa va explic situatia mea...sunt angajata la un dealer auto din data de 05 noiembrie 2010 si intre timp am ramas insarcinata, mai exact sunt in 8 saptamani.Inca nu mi-am anuntat angajatorul deoarece din data angajarii am semnat contracte pe perioade determinate de cate 3 luni, adica pe 5 aprilie 2011 am semnat cel de-al treilea contarct care este pe o perioada de determinata pana pe data de 05 iulie 2011 si abia apoi sa fiu angajata pe perioada nedeterminata.
Intrebarea mea este : avand in vedere ca sunt salariata din 05.11.2010 si sa presupun ca nu o sa-mi prelungeasca contractul pe perioada nedeterminata dupa terminarea celor 3 luni, mai pot beneficia de indemnizatia de crestere copil????
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:02, 14 Aprilie 2011
Poate il convingeti pe angajator sa va mai prelungeasca CIM cu inca 3 luni si atunci este in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Stoicaniuliana Stoicaniuliana Buna ziua. Am lucrat pe o perioada de 4 ani la o firma pana pe data de 3 mai 2016, iar pe data de 15 mai am inceput activitatea la o alta firma pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Contract perioda determinata-somaj Varga Diana Varga Diana Pe data de 02.09.2010 imi expira ctr, iar angajatorul nu cred ca doreste sa-l prelungeasca ctr de munca. Voi putea beneficia de somaj fiind ctr pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata vs gravida ContSters114672 ContSters114672 Daca am contract pe perioada determinata pana in iunie 2010 si raman gravida in decembrie sai ianuarie firma este obligata sa imi prelungeasca contractul si sa ... (vezi toată discuția)