avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare in munca

Am hot. judecatoreasca definitiva si irevocabila privind reintegrarea in munca cu acordarea tuturor drepturilor pana la data reintegrarii. Am solicitat angajatorului sa puna in aplicare H.J., inclusiv prin executor judecatoresc. In urama somatiei emisa de executor, angajatorul nu a dat curs. Dupa expirarea termenului somatiei, am depus la Judecatorie plangere, in baza articolului 580, pct.3, Cod Procedura Civila. La primul termen, angajatorul a prezentat o intampinare insotita de o cerere reconventionala, in baza art.119, Cod Civil, invocand faptul ca ma sustrag de la analizele medicale, respectiv vizita medicala. Solicitarea angajatorului este, ca instanta sa ma oblige, prin hotararea pronuntata , sa ma prezint la serviciu, in vederea incheierii unui nou Contract de Munca si sa efectuez toate analizele ca nou angajat. Mentionez ca in urma tuturor demersurilor, legale, efectuate de mine pentru executarea H.J. de catre angajator, acesta a refuzat permanent, dialogul sau calea amiabila. Nu a vrut sa primeasca nici un document din partea mea. Nu mi-a solicitat niciodata efectuarea unei vizite medicale, nici macar nu s-a discutat pe aceasta tema, ceea ce incearca sa invoce in cererea reconventionala.
Rog un raspuns cat mai explicit fata de cele expuse. Consider ca nu sunt un nou angajat, ci trebuie sa am continuitate in munca, nefiind necesara incheierea unui nou contract de munca, deoarece instanta a anulat decizia de incetare a Contractului Individual de Munca.
Cel mai recent răspuns: Primola , utilizator 21:55, 28 Mai 2011
Am efectuat analizele medicale din proprie initiativa recomandate de medicul de medicina muncii la clinica medlifee,clinica care are contract cu societatea pentru analize periodice ale salariatilor,am achitat suma de 238 lei inclusiv taxa pentru inchiderea dosarului la sediul central si emiterea avizului .Cei de la sediul central au trimis avizul in dublu exemlar la societate ,iar acesta nu recunoaste sau le-a distrus ,cert este ca am fost sunat de la sediul central ca avizele nu au ajuns si nici nu pot sa-mi dea certificarea pentru o societate care nu ma accepta deoarece intre noi exista un conflict munca .Este clar ca a intervenit conducerea societatii in aceasta situatie.Ce cale pot urma eu de acum inainte ?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Functionar public, ceilalti functionari, codul muncii si codul penal. codulmuncii codulmuncii Buna ziua. [b]Ceea ce va spun mai jos, nu este o minciuna ci este un caz real, cred ca nu mai este cineva ca mine[/b]: Lucrez pe doua contracte la acelas ... (vezi toată discuția)
Proces castigat /litigiu de munca fara recurs. cum se face cererea de revenire in campul muncii si primirea despagubirilor? gabipotcovaru gabipotcovaru Buna ziua, In toamna anului trecut am primit decizia de concediere emisa de conducerea firmei la care am lucrat. Am contestat decizia de concediere in ... (vezi toată discuția)