avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuire pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuire pensie

Buna seara,
Am formulat o cerere de revizuire a pensiei catre CJP. Au trecut 45 zile ,nu am primit niciun raspuns si as vrea sa ma adresez tribunalului.
Va rog sa-mi spuneti daca pot solicita instantei sa se pronunte si asupra cererii sau se va da o hotarare prin care CJP va fi doar obligata sa raspunda?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:15, 18 Aprilie 2011
Nu puteti promova mai multe actiuni pentru recalcularea pensiei (adica avand acelasi obiect). Fie promovati o actiune avand ca obiect recalcularea pensiei si una, separat, avand ca obiect obligarea casei de pensii sa raspunda cererii dvs., fie promovati o singura actiune, asa cum ati scris:
Acum am inteles cum trebuie sa formulez cererea de chemare in judecata.Ma voi adresa tribunalului solicitand recalcularea pensiei pentru motivele respective si voi arata ca am depus o cerere la CJP, iar aceasta nu a raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Capat nou de cerere? sch sch Am deschis o actiune contra Casei de Pensii pentru ca nu mi-a luat in considerare o perioada lucrata in gr. II de m-ca. Judecata este in faza de fond, al ... (vezi toată discuția)