avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedintiala

Buna Ziua,

Va rog sa mi spuneti daca Ordonanta Presedintiala de program vizitare minor are "puterea lucrului judecat".
mentionez ca am facut o a doua OP pentru prelungire program vizita minor
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
tiberiucezar, utilizator
Buna Ziua, Va scriu in legatura cu "puterea lucrului judecat" in legatura cu o ordonanta presedintiala. Mentionez ca am primit drept de vizita,pentru fiul meu de 6 ani tot printr-o OP a doua si a patra saptamana de sambata de la ora 13 pana duminica la ora 13. Avand in vedere ca divortul se va prelungi dupa vacanta jud. am mai facut o OP pentru modificarea programului respectiv pentru extinderea lui de vineri pana duminica si am inclus si jumatate din vacantele copilului. Avocata sotiei a invocat puterea lucrului judecat si instanta a admis-o,din pacate. Considerati ca la apel se mai poate face ceva? Eu consider ca nu este cel putin logica o asa hot. Multumesc. Cu stima, Tiberiu N

La ce instanta?
Oricum, depinde mult de argumentatia dv. initiala, de cea in a doua ordonanta etc. Daca in esenta ati solicitat acelasi lucru cu aceleasi argumente...
Oricum nu vad vreo autoritate de lucru judecat, insa vad, din pacate, o anume inadmisibilitate poate!
Insa, repet, depinde de sustineri.
Bun aziua

S-ar putea sa fie formulata gresit OP vine nu mi apartine decat poate indirect:)
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
tiberiucezar, utilizator
Pai nu pot sti asta decat daca veniti cu detalii.
Apoi, va rog nu mai folositi prescurtarea OP; aceasta nu e o prescurtare juridica si daca eu imi pot consuma indeajuns timp si energie sa scriu ordonanta neprescurtat in raspunsurile catre dv., imi place sa cred ca si dv. imi puteti acorda aceeasi atentie si consum de timp. Multumesc.

In concluzie, asteptam detalii daca doriti o opinie cat de cat realista, altfel mergeti cu foitele la un jurist.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala- program vizita tiberiucezar tiberiucezar buna ziua, am o ordonanta presedintiala de program vizitare minor de sambata pana duminica de la ora 13 pana la ora 13 am obtinut acest program din ... (vezi toată discuția)
Cate ordonante presedintiale se pot introduce pe rolul instantei pana la judecarea fondului? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna seara ! Din pacate sunt nevoita sa revin iar si iar, cu \"surprize\" de natura juridica, la care nu m-am gandit niciodata si pentru rezolvarea carora ... (vezi toată discuția)