avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii-cum se mai poate face?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii-cum se mai poate face?

Ce modalitati de plata a intretinerii exista daca administratorul este de negasit(are un program fff scurt),contul nu se cunoaste(si am aflat ca ar fi blocat),am incercat sa trimit bani prin mandat postal,dar nu am certitudinea ca ajung unde trebuie(mi-s-a comunicat ca in acest fel se trimit bani persoanei fizice - care este administrator,nu administratiei blocului)?
Multumesc,George
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:59, 22 Aprilie 2011
Pai daca nu cunoasteti contul si nici nu aveti cum sa-l aflati, aceasta posibilitate iese din discutie.

Aflati care vecin apuca sa-si plateasca intretinerea si lasati-i lui bani sa v-o plateasca si dv.!
ar trebui ca prin lege sa fie obligati sa afiseze contul asociatiei pentru a putea face plati
Avand in vedere modalitatile expuse mai sus, unele corecte (virament in contul asociatiei, trimiterea banilor printr-un vecin care va da apoi chitanta), altele incorecte (deschiderea unui cont personal sau trimiterea banilor prin posta pe numele presedintelui), eu va propun sa trimiteti banii prin posta pe adresa "Asociatia de proprietari xxx, str.., bloc..., scara....loc..., judet..." .
Posta va preda banii pe baza mandatului unei persoanei imputernicita de asociatie si legitimata. Prin confirmare postei aveti siguranta ca banii au ajuns la asociatie. O sa constatati aceasta pe lista urmatoare de plata.
Nu trimiteti pe numele cuiva anume ca nu aveti garantia ca-i preda casierului sa-i inregistreze. Decat sa-i trimiteti prin posta pe numele cuiva mai bine dati-i unui vecin si-a doua zi va aduce chitanta eliberata de asociatie. Decat sa platiti la posta mai bine stati la o cafea cu vecina.:love1:
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2011
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare restanta intretinere GabrielaAWC GabrielaAWC Buna seara, Intampin o problema cu administratorul si presedintele blocului unde locuiesc. Vreau sa platesc o parte din datoria de la intretinere, iar dansii ... (vezi toată discuția)
Dificultati cu administratorul de bloc DejanMur DejanMur Buna ziua, De cateva luni am niste dificultati cu administratorul, presedintele si cenzorul. Tot anul trecut mi s-au cerut bani pentru reparatii la ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament prin licitatie. proprietarul anterior ... bbalazs51 bbalazs51 Am cumparat un apartament prin licitatie. Proprietarul anterior a avut o datorie mare la asotiatie, de acea presedintele asotiatiei refuza sa ia si mine in ... (vezi toată discuția)