avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare creante salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare creante salariale

Buna seara! Conform Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, Secţia comercială a ICCJ soluţionează, în raport cu competenţa sa:
recursurile declarate împotriva hotărârilor curţilor de apel şi a altor hotărâri, în cazurile prevăzute de lege; INTREBARE: daca hotararea Curtii de apel este irevocabila, te mai poti adresa ICCJ ? ( recurs faliment - recuperare de creante salariale).
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:44, 26 Aprilie 2011
confor codului de procedura civila este inadmisibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Care este taxa timbru judiciar pentru recurs la hot.dizolvare srl pentru nededepunere in termen a situatiei financiare mobelta mobelta In procesul de fond nu m-am putut prezenta la termenul fixat si,desi situatia financiara a fost depusa inainte cu 25 zile, prin hotararea pronuntata s-a ... (vezi toată discuția)