avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea

vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu hotarare judecatoreasca,vreau sa stiu daca imi mai trebuieste acordul mamei ei ca sa pot iesi din tara cu fata? B-)
Cel mai recent răspuns: danutlucian13 , utilizator 20:44, 25 Aprilie 2011
Trebuie aplicata de catre instanta stampila cu mentiunea "definitiva si irevocabila", mergeti si solicitati aceasta, dupa cum v-a explicat doamna "Simonette12".
=D> stampila aia o am aplicata....acum am inteles si va multumesc mult pt sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort anescumaria anescumaria Buna ziua, Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru ca hotararea de divort sa devina definitiva si irevocabila? as vrea sa ies cu fetita mea din ... (vezi toată discuția)
Copilul meu Nicolae R Nicolae R Am divortat de 1 an , iar mama copilului meu nu a participat nici la divort si nici nu a dat vre-un semn de viata de vreo 2 ani. As dorii sa aflu cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori balauvalentina balauvalentina Buna ziua , am si eu o intrebare daca eu am custodia copiilor si vreau sa le iau in Germania am nevoie de semnatura tatalui copiilor in momentu cand vreau sa ... (vezi toată discuția)