Buna seara ,va rog frumos ,poate cineva sa-mi spuna daca pot trimite o plangere la Cedo ,numai cu sentinta definitiva ,nu au fost exercitate cai de atac si recurs ,deoarece sentinta a fost data in limba spaniola si nu a fost tradusa sotului meu care se afla arestat in Spania ,iar avocata din oficiu a trecut pe la sot la zece zile dupa ce expirase termenul de recurs .Iar in timpul vizitelor la sot avocata nu a fost indotita de traducator ,sotul nu cunoaste limba spaniola.
Multumesc
Va multumesc tuturor pentru sfaturile primite .Ieri am trimis plangerea la Cedo ,de avocat spaniol ce pot sa spun ? sunt parsivi ,un avocat roman stabilit de doisprezece ani in Spania mi-a cerut 5000 eur pentru plangere la Cedo .Plangerea care am trimiso mi-a facuto un avocat roman luat de pe Avocatnet, acestui avocat i-au fost necesare trei luni de zile pentru plangere la Cedo ,asta in cazul in care eu i-am achitat onorariul inainte ,si el nu mai vroia sa faca plangerea ,a fost nevoie sa-i spun ca voi merge si voi depune plangere impotriva lui .Partea proasta este ca pe o parte din banii pe care i-am dat ,nu mi-a dat chitanta ,motivand faptul ca nu mai plateste impozit la tot onorariul dat . Daca in romani nu mai putem avea incredere cum mai putem avea in spanioli ?
Plangere cedo
maryeta2000
sotul meu este arestat in spania ,a primit sentinta in limba spaniola ,pe care el nu o cunoaste si din aceasta cauza nu a stiut ca are dreptul la recurs ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo
Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu sfaturi ,privind o plangere la CEDO? Pot depune cererea in numele sotului , imi trebuie imputernicire ?Avocat voi avea ... (vezi toată discuția)