avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare sentinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare sentinta

instantele noastre de judecata ma lasa din nou fara cuvinte....

am pierdut un proces (litigiu de munca)...si am primit o notificare sa platim (avand anexata sentinta investita cu formula executorie) ...problema e ca noi nu am primit sentinta civila (nu ne a fost comunicata) si nu am putut face recurs in termenul de 10 zile....intreband pe cei care se ocupa de comunicari....mi s a raspuns ...”si care i problema ca nu vi s a comunicat??””
e normal asa???

intrebarea mea este : daca mergem la instanta si luam sentinta....mai putem face recurs????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 30 Iunie 2008
monya a scris:

buun.....dar daca nu mi a fost comunicata sentinta, poate fi vorba de o decadere a dreptului de a formula recurs?????
un model de cerere de repunere in termen aveti???


Comunicarea tuturor actelor de procedură se face din oficiu , prin agenţii procedurali ai instanţei sau prin orice alt salariat al acesteia, precum şi prin agenţi ori salariaţi ai altor instanţe, în ale căror circumscripţii se află cel căruia i se comunică actul. Comunicarea actelor de procedură se face la domiciliul sau reşedinţa celui citat.
Din examinarea procesului verbal de comunicare a fotararii trebuie sa rezulte modul prin care agentul procedural v-a comunicat hotararea. Este posibil sa scrie prin afisare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit hotararea dutzu dutzu salut am si eu o problema sunt in litigiu cu fostul angajator pt concediere, am pierdut procesul, sentinta s-a dat pe 17.10.2008. azi am aflat(avocata mea ... (vezi toată discuția)
Aceeasi instanta din constanta........situatie disperata!!!! rosu gheorghe rosu gheorghe De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs. Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Recurs Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)