avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor abuzat sexual.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor abuzat sexual.

Buna. Am niste nelamuriri.Cunosc un caz in care un minor a fost abuzat sexual de tatal lui. A depus o plangere impotriva individului, dar fiind amenintat, acesta, si-a schimbat in cele din urma declaratia, nemairecunoscand cele afirmate anterior.Eu vreau sa fac un denunt impotriva abuzatorului, dar imi este teama ca victima nu o sa mai recunoasca cele intamplate in fata anchetatorilor, de teama sau de rusine. Singurele mele dovezi sunt trei convorbiri telefonice dintre victima si agresor, convorbiri in care abuzatorul isi recunoaste in mod indirect fapta, in sensul ca nu neaga cele intamplate, dar nici nu le afirma in mod direct,dar reiese din context ca intr-adevar a abuzat sexual acel minor. La acuzele victimei, el afirma ca nu e bine ca aceste lucruri sa fie cunoscute si de alte persoane din anturajul minorului, pe motiv ca familia lor se va destrama.Intrebarea mea este: Anchetatorii sesizati prin denuntul meu vor continua ancheta chiar daca victima nu mai vrea sa recunoasca cele intamplate, desi dupa cum am mentionat mai sus, sunt niste inregistrari facute chiar de victima, si niste martori care au fost de fata cand minorul si-a inregistrat tatal?
Cel mai recent răspuns: ContSters201507 , utilizator 22:44, 26 Aprilie 2011
discutam mai multe in privat. am nevoie de cateva informatii si ulterior va zic care este strategia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriti-ma!! Sonji Sonji Victima se plange unor prieteni ca a fost agresata sexual de propriul parinte..de la varsta de 12 ani(acum 16).Prietenii sfatuiesc victima sa depuna neaparat ... (vezi toată discuția)
Probe intr-un dosar. Sonji Sonji Orice acuzatie, trebuie probata, nu? Eu dau exemplul meu: X e denuntat ca si-a abuzat sexual propriul copil timp de mai multi ani. X nu e denuntat de copil, ... (vezi toată discuția)
Viol minori alex_busu alex_busu Prietena mea a fost abuzata in copilarie de unchiul sau. Nu a spus nimic fiind foarte mica dar printr-o intamplare a sortii, o verisoara mai mica de-a ei i-a ... (vezi toată discuția)