Este ruda cu ceilalti parati, iar la dosar are imputernicire avocatiala si nu notariala.
Stiu ca i-a reprezentat pe ceilalti fiindca el a fost introdus in dosar mai tarziu cand deja ii reprezenta pe parati.
X-( De ce sa aiba nevoie de imputernicire in fata notarului? Unde scrie asa ceva in legea nr. 51/1995 sau in Statut? Apoi, inteleg ca avocatul i-a reprezentat bine pe cei care v-au fost adversari de vreme ce au castigat. Credeti ca daca-i contestati calitatea de reprezentant al acestora veti vastiga recursul? N-aveti nici un interes legitim sa contestati calitatea de reprezentant al avocatului. Cei pe care-i reprezinta s-ar putea plange (daca le apara defectuos interesele legitime), nu d-voastra. D-voastra nu-i puteti contesta partii adverse dreptul de a-si angaja un avocat bun iar daca avocatul partii adverse e prost, e treaba ei, iar d-voastra n-avetin interes legitim ca sa-l contestati.
Asadar, concentrati-va pe motivele de nelegalitate ale hotararii recurate pentru ca sunt singura d-voastra sansa de modificare sau casare a acelei hotarari.
Am pus aceasta intrebare in forum tocmai fiindca nu mi se pare corect si moral , dupa parerea mea, ca un avocat care este parat intr-un dosar sa poata apara interesele celorlalti parati, pe ale sale da, dar pe ale celorlati parati nu. Ar trebui sa existe o serie de incompabilitati.
Exista incompatibilitati! Insa trebuie sa intelegeti ca numai cel vatamat poate sa invoce vatamarea. Sunteti vatamata? Eu am inteles ca sunteti de partea adversa.
Informare
singpink
Buna ziua, in calitate de parat intr un dosar parte civila cum pot afla avocatul care reprezinta partea cealalta? Mentionez ca la dosar nu este depusa nicio ... (vezi toată discuția)