avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... revizuire pentru conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

revizuire pentru conducere sub influenta alcoolului

Cine a fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice fara a fi verificata in prealabil procedura prelevarii sangelui pentru analize, cu mijloace autorizate?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 18:06, 29 Aprilie 2011
Depuneti o cerere la Parchet prin care contestati modul in care au fost prelucrate probele bilogice ,desigilarea fiind un motiv de nulitate al buletinului de analiza.Indicati si cele doua date: cea a prelevarii de probe si cea a buletinului de analiza.
avocatul meu a depus o contestatie .........nu stiu exact textul dar au trecut can 45 de zile de atunci si nu am nici un raspuns........exista un termen pt solutionarea contestatiei? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de conducere strain poate fi anulat de judecatoria din romania? ContSters198945 ContSters198945 Cumnatul meu are carnet de conducere scos in Italia,acum citeva luni in urma la oprit politia si era sub influenta alcolului fapt care a urmat luarea ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)
Probe biologice...stabilirea alcoolemiei yomaryo yomaryo buna ziua va rog cineva priceput ..sa ma sfatuiasca si pe mine ce pot face in cazu meu.. pe data de 25.12.2011 am avut un incident minor cu masina ..alcool ... (vezi toată discuția)