Ma numesc ignat catalin, am 18 ani, sunt din voluntari jud if, si de curand s-a intamplat ceva ce mi-a marcat viata. Tatal meu, in varsta de 46 de ani, a avut un accident tragic de masina in urma caruia a decedat. Acesta a traversat neregulamentar printr-un loc nepermis in timp ce a fost izbit de o femeie de 19 ani care conducea cu o viteza mult peste limita legala. In urma accidentului familia mea: eu, sora mea in varsta de 6 ani si mama (singura salariata) am ramas fara un sprijin financiar. Am incercat sa luam legatura cu femeia de 19 ani, care detinea carnetul de numai 3 luni, insa acceasta s-a dovedit a fi absenta si de negasit. As vrea din tot sufletul, eu, impreuna cu familia mea sa incercam sa aflam daca sunt sanse sa se faca dreptate in instanta. Va multumim si va suntem recunoscatori!
Faptul ca in urma accidentului nu au ramas urme de franare nu inseamna in mod obligatoriu lipsa franarii. Urmele de franare apar pe carosabil in situatia blocarii rotilor. In primul rand, ABS-ul are rolul de a impiedica blocarea rotilor. In al doilea rand, exista situatii in care se franeaza (fara ABS) dar nu se ajunge la blocarea rotilor. In aceste situatii nu raman urme de franare pe carosabil.
In lipsa urmelor de franare pot exista elemente pe baza carora sa se stabileasca viteza de xirculatie a autoturismului. Necunoscand continutul dosarului nu pot sa le enumar.