avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Contribuþii sociale ºi impozit în cazul ...
Discuție deschisă în Traduceri

Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi

Buna ziua
Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile sociale: somaj, pensie, sanatate? Ce procent si din ce trebuie sa platesc? Din ceea ce realizez real sau cotele stabilite dupa salariul minim pe economie? Trebuie sa cotizez obligatoriu?Mentionez ca eu nu lucrez cu contract de munca la alta societate. Multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: csllngy , utilizator 12:44, 30 Octombrie 2011
Va multumesc frumos. Asa am inteles si eu intre timp. Asa mi se pare deja corect. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuþia la fondul de pensii pentru traducãtorii pfa albalbalb albalbalb Bine v-am gasit! Inteleg din mesajele citite, ca, daca ma inregistrez ca societate individuala sau chiar ca PFA, ar trebui sa platim lunar 222 lei la stat ... (vezi toată discuția)
Activitate traducãtor autorizat - plãtesc impozit chiar dacã nu am activitate? haller haller Buna ziua! as dori sa devin traducator autorizat! as dori sa stiu care sunt conditiile! dupa inceperea activitatii trebuie sa platesc impozit pe venit/profit, ... (vezi toată discuția)
Datorii pfa Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna seara in ianuarie 2011 am deschis un PFA. Treaba a mers bine cam pina in matie 2011 si am reusit sa plataesc toate datoriile pe trim. I. Din aprilie 2011 ... (vezi toată discuția)