Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de inregistrare a actului aditional la ITM, de la data semnarii?
Concret: actul a fost semnat in 01.05.2008, si are data de inregistrare la ITM 16.06.2008.
Este valid?
Multumesc.
Exact asa scrie.Mai mult , cu aceeasi data i au mai facut un act aditional, cu marire de salar pe carte de munca, si scrie la fel: incheiat azi 01.05.08, inregistrat la sediul firmei cu nr. 37 , azi 01.05.08 si in acesta scrie ca este inregistrat la ITM sub nr...din data de 16.06.08
Eu din toate mesajele pe care le-am primit pe forum , am incercat sa gasesc calea cea mai buna de a pleca din aceasta firma! Fara sa fiu afectata in acte(carte de munca), pentru ca oricum sant convinsa ca salariuyl pe luna iunie nu-l mai vad! Dar asta e doar un alt detaliu!
Ma leg de acest act aditional, deoarece odata cu acest act s-a depus si fisa postului, si la ITM e capsata de acest act.
Chiar daca ei au trecut pe ea o data din februarie, ea a fost facuta acuma in iunie, si am fost cumva conditionata sa semnez: ceva de genul: ok, iti accept demisia, dar sa semnezi ultimele acte, pentru a fi ok in caz de control de la ITM"
Pentru "elis":
Orice document duc la ITM este inregistrat in Registrul lor de corespondenta si i se da un numar de inregistrare.
E vorba de mun.Campina, jud.Prahova.
Dar asta poate are mai putina importanta. Ce am constatat eu e ca ITM-urile nu lucreaza unitar, fiecare judet sau localitate cu punct de lucru ITM are regulile lui.
Cunosc foarte bine activitatea multor ITM-uri din tara .. .la Campina este un punct de lucru al ITM Prahova ;)
De exemplu, la ITM Bucuresti nu se da numar de inregistrare pentru actele aditionale
Act aditional.
Vioreld
salutare.
un act aditional la contract de muncase depune in termen de 5 zile de la perfectare la itm.
deci, eu pot sa inchei un act cu data de 07.11.2008 ... (vezi toată discuția)