Am intalnit urmatoarea problema:
astazi m-am dus la Serviciul parcari sector 4, pentru a innoi contractul de parcare auto. Printre alte cerinte a fost si contract de comodat autentitificat de notar sau avocat intre soti, pentru faptul ca locul de parcare este pe numele sotului, iar masina proprierate personala pe numele sotiei.
Exista o baza legala pentru care un contract de comodat ]intre soti, sa fie autentificat de notar sau avocat [/u
pai si sotia a fost, si raspunsul tot asta e....ca trebuie ctr de comodat, numai pt faptul ca masina e pe numele ei.
mentionez ca masina este cumparata dupa 15 ani casatorie.....si asta le-am spus ca este un bun comun, dar se pare nu se inteleg asta....
pana la urma, nu e o problema ca intocmim contractul de comodat intre noi, dar unde scrie clar ca trebuie autentificat la notar sau avocat
Cand omul din spatele ghiseului este de fapt un mare cap sec nu ai nici o sansa ...din pacate astia-s functionarii .... . Va sfatuiesc sa discutati cu consilierul juridic de acolo sau cu directorul. Nu au baza legala sa va ceara contract de comodat autentificat, asta-i doar asa ca sa mai dati niste bani la notar ......Inteleg ca sunteti o persoana mai calma din fire :D si nu vreti sa ridicati tonul la ei .... daca eram eu in locul dvs. explodam demult ..:"> .spuneti-le ca le aduceti un contract de comodat incheiat sub semnatura privata..modele gasiti pe internet