Salutare tuturor!
Am dat si eu peste o problema si anume, atot-prezenta frauda pe net. Am comandat de la cineva niste produse, anume o placa video si o placa de baza care sunt defecte. Respectivul imi respinge apelul si nu raspunde nici pe e-Mail. Am numarul sau de telefon, orasul, numele si chitantele de la firma de curierat.
Ce masuri pot lua impotriva dansului pentru a-l determina ori sa nu mai comita asemenea acte pe viitor ori sa-mi recuperez banii?
El locuieste in Caransebes, eu in Bucuresti ca student. Nu am viza de flotant daca ar conta cu ceva. Sunt originar din Focsani, Vrancea.
Va multumesc anticipat!
Vor exista probleme in ceea ce priveste dovezile , chiar daca sarcina probatiunii apartine organelor de urmarire penala .
Trebuie sa faceti dovada ca la sosire placa era defecta , macar cu un martor care a fost prezent la primirea coletului .
El va cauta sa demonstreze ca v-a trimis un produs nedeteriorat.
In rest folositi dovezile de pe net.
Acuzatie inselaciune
green488
Buna seara, am postat un anunt cu un telefon pe un site de specialitate. Un cumparator l-a dorit si eu l-am trimis prin curier. Telefonul trimis de mine era ... (vezi toată discuția)
Vanzare olx
paquly
Salutare!
M-am decis sa imi vand o piesa de la calculator dupa ce am inlocuit-o cu una mai performanta ('piesa' era un procesor Intel i3 de generatia a3a ... (vezi toată discuția)