Am si eu o nelamurire ... socrii mei vor sa-i treaca apartamentul in care locuiesc, proprietate personala, pe numele sotului meu, unul dintre copii, ei fiind in total 3, un baiat si doua fete ... problema nu ar fi asta insa vor ca aceasta trecere sa fie facuta fara stirea celor doua surori ... Intrebare: in caz de deces, al unuia din parinti, sotul meu nu va avea probleme cu cele doua surori, adica nu poate fi contestat acel act, probabil de vanzare- cumparare?
sunt de acord cu tine, nici mie nu mi-ar placea ca cineva sa-mi faca asa ceva, daca au decis sa faca asta, este treaba lor si probabil ca au si motive ... nu m-am bagat niciodata in familia sotului si nici n-am s-o fac acum ...
contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere poate fi atacat cu usurinta , chiar daca unii sustin ca nu e asa....(iti spun din proprie experienta)....
Da,poate fi atacat mai ales daca parintii au peste 70 de ani,si nu au un certificat medico legal ca sunt in deplinatatea facultatilor mentale.Bine ar fi sa va mai ganditi!