avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... gonita din casa de sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

gonita din casa de sot

....aseara am plecat cu fiica mea la maicamea la 18 km de domiciliul meu,sotul meu ma ameninta ca maine seara cand ma voi intoarce nu o sa ma mai primeasca in curte.Ce sa fac???Va rog din suflet vreau sa stiu ce am de facut LEGAL!!!va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 23:08, 6 Mai 2011
pentru ca pentru mine cel mai important lucru e copilul meu si nu avem unde sa locuim fetita mea nu poate sta fara mine......nu o pot tine pe strada.si acolo invata acolo si a facut prieteni ,noi am stat pana acum doi cu chirie acum doi ani am reusi sa facem o camera si ne am mutat....intelegeti?..pentru un copil e foarte greu sa l muti de colo colo.
Acest copil va creste traumatizat. Aceste sechele ramin toata viata. Ce conteaza schimbarea colegilor daca ea creste in teroare acum????? Avind o camera inseamna ca minora asista la toate discutiile despre crime si cutite.
Pacat ca ginditi asa. Scoateti urgent copilul la care ziceti ca tineti de acolo, eventual puteti beneficia de programe de protectie a mamei si copilului victime a violentei casnice.
Buna seara dna Liliana,
Pentru dvs.intr-adevar cel mai important lucru este copilul,dar nu asa o/va ajutati.Ginditi-va ca manifestarile violente ale sotului,fizice si morale se vor amplifica (asta constat din descrierea dvs.) si ar fi riscant,ca intr-un acces de furie sa implice si fetita.Copii simt intens incordarea dintre parinti,nici nu mai spun ca fetita dvs.a asistat la violenta verbala,poate si fizica exercitata de sot asupra dvs.
Si eu sunt de parere sa intrerupeti acest calvar.Intelegeti ca nu asa va protejati fetita,pe dvs.nici atit.Formati o noua viata ( linistita),un climat cald,departe de acel om amenintator...Dumneavoastra sunteti singura in masura sa va decideti viitorul...:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batuta si alungata de acasa iahim87 iahim87 Am o cunostiinta care recent a fost batuta de sotul ei si alungata de acasa cu tot cu copil ( o fetita de 3 anisori). A batut-o pentru ca nu a vrut sa-i dea ... (vezi toată discuția)
Izgonita ( si cu copil) de sot din casa proprietate comuna ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, Am fost agresata si izgonita de sot din casa proprietate comuna ( prin act de vanzare-cumparare) si cu copil ( fetita de 8 ani) . Stau cu chirie, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Suparatarau Suparatarau Buna ziua,vreau sa bag divorț de soțul meu dar nu găsesc curajul săi spun,e o fire f excentrică și știu ca va reacționa f urat la decizia mea,avem 2 ... (vezi toată discuția)