avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat unic,se poate angaja in firma lui?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat unic,se poate angaja in firma lui?

Buna seara,
Fiul unei amice,si-a infiintat un S.R.L,cu activitate in confectionarea timplariei P.V.C.el fiind unic actionar.
Intrebarea amicei mele este daca Fiul se poate angaja in firma lui,si care sunt conditiile.

Multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:02, 10 Mai 2011
1. Va trebui sa apeleze la un inspector resurse umane.
2. Acesta va merge la ITM - pentru ridicare parola REVISAL (dosar : copie CUI, statut, imputernicire, copie CI persona care ridica parola)
3. Se infiinteaza REVISAL;
4. Se intocmeste CIM;
5. Se transmite CIM on-line;
6. Contabilul societatii va sti mai departe ce are de facut.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
MARIANA APOSTOL, Consultant resurse umane
se poate angaja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)
Cim rak0770 rak0770 Administratorul, care este si asociat unic are dreptul sa fie si angajat cu contract individual de munca? (vezi toată discuția)
Administrator srl Iuliana Preda Iuliana Preda As avea si eu o nelamurire. O persoana care este angajata cu carte de munca intr-o societate cu raspundere limitata poate fi numita ulterior administrator. In ... (vezi toată discuția)