Buna ziua! o sa incerc sa-mi expun cat se poate de succint situatia in care ma aflu: sambata, 07 mai 2011, am fost inregistrat de un aparat radar fix cu viteza de 97 km/h, la intrarea in Sinaia. M-a oprit o masina de politie, 27 km/h peste viteza legala, tradusa in 3 puncte de penalizare si 4 puncte amenda (268 lei). Eu stiam ca radarele fixe nu mai functioneaza, asa ca nu mi-am pus nicio problema si am mers mai tare, intrucat traficul era foarte fluent. In zadar am incercat sa discut cu organul de politie (nu s-a lasat induplecat), asa ca mi-am continuat excurisa cu procesul verbal la purtator. Totusi, mi-am lasat o portita si am declarat la rubrica obiectii: "Viteza inregistrata de aparatul radar nu este conforma cu cea de deplasare". Nu stiu daca am formulat corect, cert e ca pe moment am vrut sa fac contestatie. In consecinta, ce ma sfatuiti sa fac? Daca formulez contestatie, cum sa procedez (o trimit prin posta, caci locuiesc in Buc si nu o sa mai pot ajunge in Sinaia prea curand). Am sanse sa castig? (momentan, situatia mea financiara este cel putin delicata, asa ca orice suma neanticipata ma poate zduncina). Va multumesc anticipat, a.c .
Amenda radar
bagoly miklos
am circulat pe o portiune de drum cu doua benzi pe sens si in coloana cu alte doua masini eu fiind al treilea si ultimul. Pe mine m-a oprit agentul (singur ... (vezi toată discuția)