avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare.

Buna ziua. Am o intrebare.
Acum cateva zile mi-a fost cumparat cadou un telefon samsung B5722 dual sim dintr-un magazin Vodafone din Piata Crangasi.
Telefonul functioneaza execrabil pe langa faptul ca a costat cu 200RON mai mult decat in celelalte magazine.
Am incercat sa discut cu cei de la vodafone insa nu vor de nici un chip sa-mi schimbe telefonul cu alt model sau cash.
As dori sa stiu daca exista vreo lege / articol / etc prin care ei sa fie obligati in termen de 7 zile calendaristice sa-mi primeasca telefonul inapoi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:20, 12 Mai 2011
UP ?!

Deci ma pot duce la cei de la Arsis Vodafone sa le spun pur si simplu ca telefonul nu se prezinta descrierilor din caracteristici , spoturi publicitare etc. si conform Legii nr. 449/2003 Art. (5) Punctul d) cer restituirea produsului catre vanzator?
Daca spotul publicitar si publicitatea aferenta nu corespunde cu caracteristicile telefonului, faceti o reclamatie la OPC pentur aplicarea Legii 363/2007 privind practicile comerciale incorecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inel de logodna schimbat alora005 alora005 Buna seara, In data de 30.12.2014 logodnicul meu a cumparat pentru mine un inel de logodna de la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Inelul era cu cateva ... (vezi toată discuția)
Decizie inlocuire telefon BogdanCe BogdanCe Mi-am trimis telefonul la service prin intermediul vanzatorului acestuia fiind in garantie , la 15 zile dupa predarea telefonului, am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Storcator in garantie defect, reparat de 2 ori sacko sacko In 10.09.2014 am achizitionat un storcator Moulinex pentru legume si fructe, pt. mine a fost esential sa stoarca legume zilnic, min. cca.1-1,5 litru / zi ... (vezi toată discuția)