alinutzza140 a scris:
tudorvaleriu a scris:
1. Dna doctor nu se pricepe la asa ceva sa ca ar fi bine sa se documenteze si apoi sa dea consultanta.
2. - Este obligata sa va dea adeverinta pentru Agentia de Somaj.
- In adeverinta va scrie ca sunteti apta de munca si ca sunteti gravida in luna "X".Sau sa scrie numai ca sunteti gravida. Cei de la Agentia de Somaj vor intelege despre ce este vorba.
- Graviditatea nu este o boala ci este o stare fiziologica normala pentru femei.
- Sunteti apta de munca dar numai pentru anumite munci care nu afecteaza sanatatea dvs. sau/si a copilului.
3. Certificatul medical pentru concediu de maternitate pe luna septembrie il duceti la Agentia de Somaj in ziua in care duceti actele pentru inregistrare.
4. Pacat ca trebuie sa luptati si sa va stresati atata in situatia dvs. pentru ca unii oameni se dau mai informati decat sunt in realitate.
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Ca de obicei sunteti foarte prompt si mereu dispus sa ajutati. Dumnezeu sa va dea sanatate.
Astazi am fost iarasi la agentia de somaj sa verific dosarul sa vad daca mai am nevoie de ceva acte la ,,el''. Cand colo surpriza ,la anexa 26 nu au putut cei de la scoala sa imi completeze pe luna august datele.Contabila spune ca abia pe 8 septembrie ar putea sa imi dea datele necesare ,adica atunci cand se vor face efectiv viramentele catre CAS.
Doamna foarte acra(aproape ca m-a dat afara) de la agentia de somaj mi-a spus ca sa aduc date de pe iulie si august de la cealalta scoala unde am activat in anul scolar 2009-2010. Este corect asa? Ce spuneti domnule Tudor Valeriu?
Daca o sa imi dea pana la urma datele necesare trebuie completate pe aceeasi anexa 26 cu cea de la scoala actuala sau trebuie doua foi diferite?(una o sa aiba o stampila si un contabil,iar cealalta alta stampila si alt contabil).
Si as mai vrea sa va intreb ,dosarul trebuie dus personal la agentie? Eu ar trebui sa ma internez pe 31.08 ,se pare ca sunt probleme la sarcina.