buna ziua.am si eu o problema si va rog frumos sa ma jutati cu niste raspunsuri daca se poate.in urma cu 6 ani am cumparat de la o matusa o garsoniera.,,am cumparat,,e un pic impropriu spus pt ca tranzactia nu sa finalizat.adica am dat banii dar nu am facut nici un act in fata unui notar sau un act de mana.ea acum nu vrea sa faca acte si ma ameninta ca imi vinde casa.exista martori care stiu ca am platit banii dar din anumite motive nu s-au facut actele.cum pot sa fac sa imi faca actele de vanzare cumparare si sa o impietic sa vanda garsoniera?
mentionez ca in garsoniera am facut inbunatatiri si ca eu am platit toate taxele
Din pacate, sunteti proprietar doar in afirmatiile dvs., proprietarul real este cel din actele de proprietate ale garsonierei si inscris la Cartea Funciara. Puteti deschide o actiune in instanta si in acelasi timp notati litigiul si in cartea funciara pentru a o impiedica sa vanda, caci in momentul de fata fiind proprietar deplin poate instraina garsoniera.
Partaj
adorian
In anul 1994 am cumparat un apartament impreuna cu fostul meu sot din banii adunati la nunta si economiile mele existente la data respectiva (aveam salar ... (vezi toată discuția)