contract v/c redactat de un avocat, merge la notar pentru autentificare. ÎNTREBARE notarul ia acelaşi onorariu ca şi cum l-ar firedactat el ?
Dacă ştie cineva răspunsul ar fi grozav să-l aflu repede că mă presează timpul
Dacă nu, o să cotizez ca toată lumea. Păi nu ?!
O rezolvare a problemelor de acest gen ar putea fi efectuarea unei expertize in zona (daca nu exista satul in tabelul expertizelor) de catre un evaluator competent. Ar trebui sa stii cine face tabelul respectiv si sa te adresezi lor. Insa pretul pe care il vei plati s-ar putea sa depaseasca taxele pe care le platesti in plus la notar. Plus ca e destul de dificil de urmat solutia asta, insa pentru cine cumpara 500 ha se merita.
Multumesc de raspunsur. As dori insa sa stiu daca eu pot verifica intr-un fel sau altul care este pretul. Vreau sa ma asigur daca pretul pentru satul respectiv intr-adevar nu este, sau persoana respectiva se face ca nu-l vede pentru a ma taxa in plus. Nu vreau sa par paranoica, dar sincer sunt foarte multe persoane care nu mai stiu ce metode sa gaseasca pentru a jecmani oamenii de cat mai multi bani.
Vanzare imobil
laura_agapy
As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)