avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prins cu permisul suspendat pe 60 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prins cu permisul suspendat pe 60 zile

Buna ziua, va rog frumos a ma ajuta sa ma lamuresc cu privire la cazu meu
Anul trecut in februarie 2010 mi-a fost retinut permisu ptr 30 zile ptr "depasire in zona de actiune a indicatorului Depasirea Interzis", fapta pe care am incercat in justitie atat la JUD. BUFTEA cat si la TRIB. BUC., sa dovedesc a fi nefondata. Din pacate s-a dovedit pana si recursu meu ca fiind nefondat in data de 18.03.2011. Am asteptat decizia acasa, ceea ce nu s-a intamplat ia ptr ca am depasit termenul de predare a permisului cu 15 zile am mai primit 30 zile de suspendare
. In data de 11.05.2011 am fost oprit la un control de rutina si mi s-a intocmit D.P.

Ideea este ca la control eu am declarat ca stiam doar de 30 zile iar dansii nu au putut infirma asta spunand din centrala ca nu figureaza nici o dovada emisa la predarea permisului. De asemenea mi s-a emis la sfarsitul discutiei o foita prin care ar trebuii sa merg la Udriste sa imi depun permisu in termen de 5 zile :O. Sincer eu asta nu inteleg.
Va rog, am nevoie de un sfat in privinta asta si ce mi s-ar putea intampla mai departe cu permisu in cazu unei amenzi administrative.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: penalu8310 , utilizator 12:25, 16 Ianuarie 2012
sa spunem ca intr-un final ma ajuta D-zeu si scap prin NUP, are cineva idee daca in afara unei amenzi administrative se mai suspenda si permisu?
Am mai citit un caz aici care a scapat cu amenda admin. dar nu spune si ce s-a intamplat cu permisu. Multumesc
buna ziua,
cand anume ati predat carnetul la udriste dupa ce ati aflat ca ati pierdut recursul?
si ce anume scria pe dovada?
multumesc
Buna ziua,
am depus carnetu in 19 zile dupa decizia TRIB. BUC. si pe dovada e articolu care se refera cum ca mi-ar fi trimis ei instiintarea aceea de la politie sa-l depun in 5 zile si eu am depasit termenu (nu am dovada acum la mine)

au trecut 4 luni si nu stiu nimic despre dosar, imi poate da cineva un sfat?
La sfarsitul lunii Noiembrie am scapat prin NUP. Va multumesc pentru sustinerea sau nesustinerea dvs. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de permis Trestiuta Trestiuta Buna ziua, am si eu o intrebare. Am venit din uk si am dat permisu acela la politie pentru a mi da unu de romania, pana mi vine permisu pot sa parasesc tara ... (vezi toată discuția)
Dosar penal; numere provizorii expirate Gabriel231 Gabriel231 spuneti-mi si mie daca exista ghinionul de a face puscarie?iar daca mi se va solutiona o amenda penala dupa cat timp se va sterge din cazier??? va rog mult ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)