avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este tulburare de posesie ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este tulburare de posesie ?

am in titlul de proprietate trecuta o suprafata pe care am construit o casa.
Am construit gardul pe linia demarcata de primarie cu plugul din 1994.
Acum vecinul pretinde ca am intrat in terenul lui,desi la momentul intocmirii titlului de proprietate gardul era acelasi ,acesta nu a suportat modificari.
la intocmirea CF se ia in seama terenul imprejmuit sau cel din titlul de proprietate ?
Poate fi considerata tulburare de posesie aceasta situatie ?
Aceste terenuri au fost date de primarie pentru construirea de locuinte in teren fara constructii,la marginea localitatii.
Cel mai recent răspuns: sila , utilizator 11:02, 17 Mai 2011
Toate detaliile trebuie folosite intr-un eventual proces pentru a demonstra ca dvs sunteti de buna-credinta si ca nu ati intrat intentionat pe terenul lui, in cazul in care va dovedi ca este ternul lui.
Daca intr-adevar nu e al nimanui terenul, adica daca el nu dovedeste prin expertiza ca e terenul lui, nu aveti de ce sa va faceti griji!

Toate cele bune!
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie florentina_marculescu florentina_marculescu buna ziua Parintii mei stau la tara de 50 de ani .Intre noi si vecinii din spate este un gard care are tot atatia ani.Gardul nu este drept ,pe o lungime ... (vezi toată discuția)
Jonctiunea posesiilor ionut daniel ionut daniel bunica mea a revendicat un teren cu legea 18 ce a aprtinut strabunicilor mei dar nu l-a revendicat tot.a mai ramas nerevendicat 20 de ari exact la marginea ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit dumitru1 dumitru1 Titlu de propri. e gresit,tatal meu a avut in posesie aproximativ 2000m2, cind sa facut titlu sa trecut 1600m2? vecini mei au avut mai putin teren?sau ... (vezi toată discuția)