avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz Presedinte de Asociatie de Proprietari de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz Presedinte de Asociatie de Proprietari de inregistrare solicitari

Buna seara ,

Va rog sa-mi spuneti in baza carei legi si ce articol il pot obliga pe Presedintele de Asociatie de Proprietari sa imi inregistreze o solicitare / cerere de ajutor din partea Asociatiei ca ma tot inunda vecinul de deasupra din cauza unei tevi sparte .
Si daca acesta refuza ce sanctiuni se pot lua si unde ma pot adresa .
Multumesc !
adrian_bolohan2001@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ginan , utilizator 10:26, 5 Martie 2013
si daca nu o primeste implicit ( nu semneaza) nimeni pt. ca au program intre anumite ore zilnic cum trebuie procedat? m-am lovit si eu de aceeasi problema
multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste reparatia apartamentelor inundate in urma spargerii tevii comune de apa rece ? vasile1154 vasile1154 In urma spargerii tevii comune de apa rece in apartamntul de la etajul 1, s-au inundat in afara de acesta si alte doua apartamente de la parter (partial) . ... (vezi toată discuția)
Daune in urma inundatiei blocului elishepherd elishepherd Mama mea locuieste la etajul 3 intr-un bloc de 6 etaje. In ultimele 18 luni a fost inundata prin tavan de 4 ori, ultima data intamplandu-se acum doua ... (vezi toată discuția)
Plata pagubei la societatea de asigurari, de catre asociatie ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: A fost inundat un apartament din cauza unei defectiuni (coloana infundata). Societatea de asigurari ... (vezi toată discuția)