Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu este proprietar dar are contract inchiriere de la ICRAL intr-un bloc (nu este nationalizat). Care este solutia cea mai potrivita si care este procedura completa, nu vreau sa iau teapa. Se poate sa cumpar direct pe numele meu de la ICRAL printr-o declaratie in care actualul chirias sa renunte la dreptul lui in favoarea mea?
Am cumparat din alta parte, multumesc pentru raspunsuri si atentionari. Mentionez ca avocat avvalentina m-a ajutat mult, se pare ca in RO avem nevoie de avocati pentru a fi siguri ca nu ne luam teapa cand cumparam casa...
Bună ziua am si eu o intrebare......locuim 5 pers într-o mansarda dintr-o vilă naționalizată și aș vrea să știu cum pot cumpara podul imobilului vilă dispune de un pod și un subsol la comun însă m-ar avantaje mai mult podul cu cine aș putea lua legătura sa fac contract de închiriere și vânzare pe viitor?
Problema demisol
micu44
Buna ziua tuturor si felicitari pentru forum. Am si eu o problema si sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Locuiesc impreuna cu parintii mei, surorile si ... (vezi toată discuția)