avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Sa comentam stirea zilei... de azi
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Sa comentam stirea zilei... de azi

Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International, a fost retinut sambata seara pe aeroportul JFK din New York si urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru agresiune sexuala. (:stunned:)
Strauss-Kahn, potential candidat socialist pentru alegerile prezidentiale din Franta din 2012, "va fi inculpat pentru agresiune sexuala, sechestrare de persoana si tentativa de viol", a declarat sambata seara un reprezentant al politiei din New York.

M-as bucura daca atunci cand va socheaza / impresioneaza / marcheaza ceva ce s-a intamplat intr-o zi, ati pune si am comenta uite-asa :rtfm:

Am uitat sa pun linkul:
[ link extern ] /

Eu cred ca respectiva doamna n-a vrut sa se imprumute... Uite, noi ne-am imprumutat, ca altfel cine stie ce ne facea Jeffrey Franks :">
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:14, 5 Iulie 2011
SILVANAA90 a scris:


Inflacaratul nostru (vezi Manuela daca nu functiona aerul conditionat?:)) )bietul de el...s-a incins peste masura,si afugit din hotul,uitindu-si si telefonul...:slap:



E din ce in ce mai evident, a fost o conspiratie ;)

Sa vedem daca azi se mai intampla ceva care sa merite titlul de stire a zilei...


Ora13:20
Gata, am gasit:

Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în Transilvania, se va întâlni, marţi, cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, în judeţul Covasna, au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX surse oficiale.

[ link extern ]

Eu ii dau titlul de stirea zilei, insa de comentat... sunt coplesita, n-am inspiratie :sorry:
Plus ca ma enerveaza cum au scris, ca Printul Charles se va intalni cu Elena Udrea :foottap: Baaaai, ELENA UDREA se va intalni cu Printul Charles, de unde scrieti? Din Anglia?! :tomato:
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Buna ziua!

Manuela,unde este politetea englezeasca :-/ Elena Udrea...:(
Doamna Elena Udrea,..nu asa simplu ca orice muritoare de rind,ca doar este ministrul nostru,mai blonda,mai satena,dar intotdeauna pe tocuri.:thumbup:
Eleganta nu-i asa,dar si frumoasa ;) Este a noastra,si ne mindrim cu ea,asa ca putin respect din partea casei regale..va rog..:bow:
Printul Charles ,vizita privata in Covasna,...interesant si constructiv.Imi place,dar nu ma incinta ziua aleasa pentru intilnirea cu frumoasa noastra ministru...Marti :acute:..sunt 3 ceasuri rele...ups..
Sa vedem,sa auzim....numai de bine...:thumbup:
SILVANAA90 a scris:

Manuela,unde este politetea englezeasca :-/ Elena Udrea...:(
Doamna Elena Udrea,..n


:slap: Promit ca o sa fiu mai atenta :">


Ma intorc putin la stirea zilei de ieri. Am gasit aici
[ link extern ]


Deja au aparut primele glume legate de FMI. Pe Twitter deja IMF e denumit cand International Maid F...ker, cand Insane Maid F...ker.

“Berlusconi tot nu pricepe de ce DSK s-a aruncat asupra femeii; nu era nici minora si in plus, era singura.”
“Toata prostia asta s-a intamplat din cauza consilierilor lui DSK. Acestia au uitat sa ii spuna ca in SUA, violul e ilegal”
“Menajera de la Sofitel e asteptata saptamana aceasta la Elisee pentru a fi facuta Cavaler al Legiunii de Onoare”
“Pana la urma, DSK nu a pus doar Grecia si Portugalia in genunchi…”
“Sa violezi o menajera e o crima. Sa violezi 10 milioane de greci e deja statistica”
=D>


P.S. Am lipsuri serioase la politete: Buna ziua, Silvana!
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Buna dimineata,
Manuela,sunt singurele stiri pe care le urmaresc,si nu stiu ce se intimpla,de ce nu le mai primesc...:(
Ai auzit si vazut cum au evoluat evenimentele in cazul "domnului respectiv" ;)
Trebuie sa vedem finalul acestei anchete,care nu cred ca va fi prea comod..:sorry:

O zi minunata iti doresc,si spor la...
:coffee:
Buna, Silvana!
Redactia isi cere scuze :sorry: si multumeste pentru intelegere si pentru urari, asemenea sa ai :vishenka:

Stirea cu DSK chiar a fost stirea zilei de duminica, ma bucur ca nu doar eu am perceput-o asa. Ancheta nu stiu daca va dura foarte mult, cred ca procesul va dura mult si bine. Sincer, mi-e indiferent daca va face sau nu inchisoare, insa ma multumeste faptul ca a coborat cu picioarele pe pamant (si nu numai cu picioarele...)

Am cautat putin pana am dat peste ceva care sa merite titlul de stire a zilei si iata ce am gasit in ziarul Gandul: ceva care a inveselit o sala plina de oameni de afaceri si bancheri - nu sunt chiar categoriile de la care te astepti sa se amuze usor. Cel putin cand sunt ‘’in haita’’ nu mi-i pot imagina nici macar chicotind, d-apoi razand din toata inima.

Presedintele Romaniei a participat la conferinta cu tema "Revenirea economiei. Am ieşit din recesiune. Care-i planul pentru viitor? Când va simţi România din nou gustul creşterii?", organizata de Ziarul Financiar.

In articolul din Gandul scrie despre cum a decurs conferinta:
[...] După ce reprezentanţi mediului de afaceri au prezentat şefului statului mai multe dintre problemele cu care se confruntă, între care şi unele legate de absorbţia fondurilor europene, preşedintele le-a cerut un inventar al acestora. El a spus că [...] există deschidere din partea Guvernului pentru a corecta problemele cu care se confruntă mediul de afaceri.

Si acum urmeaza stirea zilei, cea care a destins atmosfera:
"Dacă aveţi un inventar (al problemelor-n.red.), vă asigur că există deschiderea din partea Guvernului de a fi corectate. Sunt mandatat de premier să vă asigur de acest lucru", a spus Băsescu, moment în care întreaga sală a izbucnit în râs.

Eu stiu cum a reactionat premierul cand a auzit asta cu mandatatul, a dat fuga la conferinta si a zis ca Gepetto (stiti, mesterul care l-a facut pe Pinocchio, citatul e din poveste):
-Sunt treaz sau visez? striga bunul batrân si-l ridica pe Pinocchio în brate.


[ link extern ]

La linkul pe care l-am pus era si un fisier video atasat, dar nu l-am putut vedea: de la secunda 25 (fisierul are 4 minute si un pic) nu mai merge... Broken video file scrie :hammer:
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters196669, utilizator

Alte discuții în legătură

Asociere in vederea unui dosar comun pentru anulare in instanta a un credit in franci cri_xtina cri_xtina De curand am vazut la TV o stire in care se spunea ca inCehia un grup de persoane fizce care au contractat credit in franci au actiobat banca in judecata ... (vezi toată discuția)
Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)
Crime neindentificate bucksbunny bucksbunny Cunoaste cineva,estimari despre numarul crimelor ramase neindeitificate. Aici nu ma refer la persoane disparute (cum e Elodia) sau la autori ramasi ... (vezi toată discuția)