avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contestare hotarare adunare generala asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contestare hotarare adunare generala asociatie de proprietari

cum poate comitetul executiv al Asociatiei de proprietari sa refuze/ conteste o hotarare a adunarii generale? E vorba despre plata unor lucrari efectuate de un proprietar la parti comune, fara acceptul prealabil al asociatiei. Ce se intampla daca un proprietar refuza aceasta plata?
Cel mai recent răspuns: ma13 , utilizator 20:24, 18 Mai 2011
1-Legalitatea lucrarii consta in existenta de documente contabile justificative,
contract incheiat intre executant si beneficiar,garantie,proces verbal de receptie
2-Pentru lamurirea valorii reparatiei ,in temeiul art 10 din L nr 230/2007 si art 12 A c) si d) din HG nr 1588/2007 puteti solicita oficial presedintelui de asociatie sa va prezinte documentatia justificativa pentru suma de 21 000 lei
21 000 lei? cati metri liniari ? si noi in ca cadrul asociatiei schimbam tabla ( aticul) chiar acum , am angajat firma cu toate facturile si chitantele in ordine ,si ptr 64 m liniari platim sub 1000 lei.(garantie 10 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate comitetul asociatiei de proprietari contrazice hotararea adunarii generale? husseincudop husseincudop Sunt proprietarul unei garsoniere situata la ultimul nivel .Timp de 2 ani am avut probleme cu acoperisul , acesta fiind spart iar asociatia a refuzat ... (vezi toată discuția)
Contributie locatari la reparatiile terasei blocului ContSters310851 ContSters310851 Buna ziua! As dori sa stiu daca asociatia de locatari poate sa-mi impuna, de fapt pe mine m-a pus in fata faptului implinit, sa platesc o anumita suma (cota ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie comitet asociatie locatari eduardvl eduardvl In sedinta de comitet de luna trecuta s-a votat si acceptat un plan de investitii la una din scarile asociatiei (respectiv schimbarea tuturor usilor - intrare, ... (vezi toată discuția)