avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune de 300ron
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune de 300ron

din greseala am inselat un cunoscut cu 300ron, m-am oferit sa-i returnez acesti bani (avand dovada ca i-am trimis prin mandat postal) dar nu a vrut sa-i primeasca si m-a actionat in instanta. am primit neinceperea urmaririi penale, dar el a facut recurs. va rog sa-mi spuneti care sunt problemele pe care le-as putea avea in continuare.ce se poate intampla in urma acestui nou proces. multumiri.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:31, 18 Mai 2011
r.gabi, din cate am inteles "aceea persoana l-a rugat pe cristi sa plateasca in locul lui acelei firme, pt. ca el nu se putea deplasa (comiditate?!) ", el a platit deja 175 euro , si a trimis pe altcineva sa plateasca diferenta de 300 lei.
cristi73 a scris:

credam ca am fost destul de clar. firma a cerut cei 300ron pt deplasarea lor, si prietenul meu stia asta de la inceput, fiind de acord. apoi fiind tare dezamagit m-a acuzat pe mine ca sunt vinovat pt ca l-am pus in legatura cu firma respectiva. m-am oferit sa-i returnez banii(cei 300ron) dar nu a vrut, dorind sa-mi faca mai mult rau.asta e tot.



Au existat dovezi in dosarul penal in acest sens ?

In rest era vorba despre principii pentru ca oricum s-a dat NUP, dar atentie tot pentru inselaciune si nu pentru abuz de incredere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune, fals uz de fals quattro quattro Buna ziua, Am lucrat la o multinationala cu capital strain producator de utilaje agricole pe post de Inspector Vanzari Regional timp de 5 ani (pana in ... (vezi toată discuția)
(recuperare) - inselaciune in intermediere loc de munca? dorex09 dorex09 in 19.01.11 am contactat o firma de intermediere ptr. un loc de munca in strainatate,urmand sa plec pe data de 05.02.11.cu doua zile inainte de plecare sunt ... (vezi toată discuția)
Care e suma maxima care pot sa o cer daca cer daune morale? cerbucristi1 cerbucristi1 Am fost inselat cu suma de 5000 de lei de catre o firma prin crearea unei facturi in baza unui contract care nu mi-a fost adus la cunostinta decat dupa 30 de ... (vezi toată discuția)