avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna. parintii mei sunt divortati de 15 ani. eu am 21 de ani iar fratele meu este minor. noi suntem in custodia mamei de la inceputul divortului, tatal meu nu a fost foarte prezent in viata noastra. pensia alimentara ne-a platit cand si cand. de acum 2 ani nu a mai paltit nimic iar acum firma la care lucra a fost inchisa iar el este somer. as avea dreptul sa primesc pensia alimentara retro si in viitor chiar daca el nu mai este salariat?si daca da cum s-ar face calculul?merci mult
Buna ziua!
Nu are importanta schimbarea numelui asupra obligatiei de plata a pensiei de intretinere.
Tatal dvs. va putea fi obligat la plata pensiei si dupa ce v-ati schimbat numele.
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere prelungire pensie intretinere,copil major,dar inca la studii ContSters145300 ContSters145300 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa-mi spuna cineva cum se intocmeste aceasta cerere de prelungire a pensiei de intretinere a copilului,pe care o sa ... (vezi toată discuția)
Model de cerere pensie alimentara admin12 admin12 Buna seara ! Nu stiu cum sa formulez [b][u]o cerere pentru solicitare pensie alimentara copii majori[/u]. [/b]Nu stiu in baza carui temei legal sa o ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere Pasarica Tiberiu Pasarica Tiberiu Buna seara, cu respect va rog sa binevoiti a ma ajuta in rezolvarea unei situatii create. Din prima casatorie a rezultat fica mea in varsta de 21 ani careia ii ... (vezi toată discuția)