avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort!!!

mama cu un copil de 6 ani care ar fi procedura pentru un divort(practic)cat dureaza...costuri...... sunt la inceput de cariera!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 9 Iulie 2008
Cererea de divorţ este de competenţa judecătoriei în circumscripţia căreia se află cel din urmă domiciliu comun al soţilor. Dacă soţii nu au avut domiciliu comun sau dacă niciunul din soţi nu mai locuieşte în circumscripţia judecătoriei în care se află cel din urmă domiciliu comun, judecătoria competentă este aceea în circumscripţia căreia îşi are domiciliul pârâtul, iar când pârâtul nu are domiciliu în ţară, este competentă judecătoria în circumscripţia căruia îşi are domiciliul reclamantul.

Nu cred ca se poate divorta , prin mediere :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rmm rmm Buna ziua, Problema mea e des intalnita din pacate: casatoriti de aproape 5 ani, impreuna din vremea liceului, am ajuns acum destul de straini, S-au adunat ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba o actiune de divort din culpa exclusiva a paratului in actiune de divort prin acord? LDTE LDTE Buna ziua! va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat juridic in urmatoarea situatie.In calitate de reclamant am deschis actiune de divort din culpa ... (vezi toată discuția)
Medierea si divortul georgianapop georgianapop Buna ziua tuturor! Am o intrebare directa si concreta legat strict de ce ar fi cel mai potrivit si conform legii sa fac in cadrul unui proces de divort ... (vezi toată discuția)