avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de afisare a contraventiilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de afisare a contraventiilor

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca un proces verbal de afisarea a contraventiei poate sa fie inregistrat cu o zi inainte de a fi afisat la domiciliu? De exemplu, intr-un proces verbal de afisare care este inregistrat in data de 04.05.2011 se mentioneaza ca "in data de 05.05.2011 ne-am deplasat la sediul contravenientului..........".
Cel mai recent răspuns: inac , utilizator 15:17, 19 Mai 2011
Procesul verbal este actul prin care se constata un fapt, o actiune, o discutie si este evident ca el este incheiat ulterior acestora. PV nu poate constata actiuni viitoare !! Astfel ca, un proces verbal incheiat in data de 04.05, nu poate sa ateste un fapt care nu a avut loc, dar care se va produce la o data ulterioara intocmirii sale. Scopul unui proces verbal este tocmai acela de a atesta o actiune ce a avut loc.
Pe de alta parte, trebuie citit cu atentie continutul PV de afisare, intrucat data de 04.05 poate reprezenta data / nr. de inregistrare de iesire din instituie a acestuia, urmand ca ulterior, in data de 05.05 sa va fie comunicat dvs. prin afisare. Orice act primeste un nr. de inregistrare la data iesirii lui din institutie, urmand sa ajunga la destinatie, evident, la o data ulterioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Comunicare pv prin afisare plummy plummy Dragii mei, intr-o speta, s-a aplicat sanctiunea contraventionala unui contravenient din orasul X de catre IPJ orasul Y (in speta, depasirea vitezei legale ... (vezi toată discuția)
Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)