avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am copii in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am copii in intretinere

am copii care sunt la scoala si sotia o am in intretinere in contractul de munca scrie 804 lei, ca deducere cit imi opreste statul din impozit
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:12, 22 Mai 2011
Faceti o sesizare la ITM care va verifica cele souse de dvs. si va lua masurile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitele catre stat ContSters205948 ContSters205948 lucrez ca agent paza, in contract scrie 804 lei salariu si am in intretinere 2 copii si sotia care e bolnava.DUPA codul muncii ora este 3.94 lei mai fac si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe 2 ore ByOn ByOn ma uit de un an pe forum dar abia azi am observat aceasta rubrica.cineva imi face contract de munca la salariul minim pe economie la functia mea(bucatar)pe 2 ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu si act aditional tip lista cyan cyan 1. Angajatorul este obligat prin lege sa elibereze fluturas cu salariul sau nu este o obligatie? Care etse temeiul legal? 2. Actul aditional la c.i.m. ... (vezi toată discuția)