avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actionar in srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actionar in srl

buna seara daca ma puteti ajuta si indruma ,detin ca actionar in sc ,srl 20% parti si asi vrea sa renunt sa ies din firma ,fara sa am pretenti la ceva din firma respectiva asi vrea pur si simplu sa scap de acele parti dar respectiva nu este de acord cu plecarea mea deoarece ea mai detine o sc si este unic administrator in ea ,daca eu plec ea nu poate sa detina 2 sc ca administrator unic si nu imi semneaza si nu imi stampileaza nimic iar eu fara acte nu stiu ce sa fac ,poate ma invatati ce sa fac multumesc.
Cel mai recent răspuns: meruta florentina , utilizator 10:16, 24 Mai 2011
Nu este ilegal sa administrezi un SRL pe perioada determinata, dar va asigur ca nu am intalnit in practica registrului comertului o stabilire din partea acestora a duratei mandatului administratorilor sau o sugestie in acest sens. Ar fi un abuz al functionarilor acestei institutii.
Multumesc ptr sfat ,nu am stiut ca se poate asa ceva sa preia ca srl actiuniile mele si sa ramana ea in continuare ,o sai sugerez poate ca o sa vrea ,multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal al afacerilor AnnaMaria03 AnnaMaria03 Prin rechizitoriul din data de 03.12.2014, procurorul A.B. de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 București a dispus trimiterea în ... (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic florry21 florry21 Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator la o firma SRL, infiintata in mai 2014. Pe aceasta firma mai este un administrator, colega mea. Ideea este e ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)