avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradinita in fata casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradinita in fata casei mele

Buna ziua,
Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot infernal, nu numai glasurile copiilor, ci si sunetele scoase de diverse jucarii, trase, impinse, aruncate. Practic imi vine sa fug de acasa.
Ce ma sfatuiti, ca sa pot readuce linistea in casa mea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: martina0909 , utilizator 19:18, 30 Martie 2016
Eventual, puteti sa le oferiti si apartamentul d-voastra, pentru "extindere gradinita.":((:((:((:((
Sper sa nu le vina vreodata in minte sa ma lase fara casa, la cate se intampla in lumea asta nimic nu pare imposibil ...
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2011
CristinaCIC, utilizator
Buna ziua. intamplator am citit supararea d-voastra caz foarte asemanator cu al meu si as dorii sa-mi spuneti daca ati reusit sa scapati de acel zgomot de nesuportat al copiilor galagiosi. In urma cu cateva lunii vecinul a inchiriat locuita pt o gradinita privata , ne-a cerut acordul dar am refuzat dupa care ne rade in nas pt ca cei la care a inchiriat tot au deschis gradinita iar copii sunt de nesuportat .
Astept un raspuns de la d-voastra
Din fericire pentru mine, gradinita s-a inchis. Nu am niciun amestec in acest fapt, deci nu va pot ajuta cu sfaturi. Rautatea proprietarilor a fost atat de mare, incat au suparat exact pe cine nu trebuia.
Spuneti-mi va rog frumos cat a functionat gradinita la d-voastra. Ei reusisera sa -si faca actele. deoarece cei de langa mine functioneaza de 6 luni si acum au aproximativ 30 de copii

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)