avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradinita in fata casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradinita in fata casei mele

Buna ziua,
Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot infernal, nu numai glasurile copiilor, ci si sunetele scoase de diverse jucarii, trase, impinse, aruncate. Practic imi vine sa fug de acasa.
Ce ma sfatuiti, ca sa pot readuce linistea in casa mea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: martina0909 , utilizator 19:18, 30 Martie 2016
Stati linistit, sigur veti scapa de galagie. Oamenii aceia au inchiriat casa. Daca ar fi fost casa lor, ar fi avut o scuza sa deschida gradinita acolo, dar asa, ar fi putut sa inchirieze in alta parte, unde sa nu deranjeze vecinii. Orice om trebuie sa aiba liniste in casa lui. Sigur sunt oameni avizi de bani, care calca in picioare pe oricine pentru profit. Cel putin asa s-a intamplat cu vecinii mei, si din rautatea lor nu au avut decat de pierdut.
Stimata doamna. Vroiam sa stiu daca ati reusit sa faceti ceva. Ma confrunt cu acceasi problema, doar ca la noi este vorba de un sediu de firma in care lucreaza 20 de oameni care desfasora munca intelectuala, creatie publicitara si soft si pe durata zilei circa 4-5 ore este o galagie de nesuportat. Colegii mei ameninta conducerea cu demisia pentru ca nu pot lucra in galagia infernala facuta de copii. Gradinitele pe vremuri se faceau in locuri mai ferite, fiecare avand curte foarte generoasa ce separa locatia de vecinitatile locuite (blocuri, case etc). AVa rog daca ati reusit sa faceti rveun demers, dati un semn. Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)