avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata partiala a pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata partiala a pensiei alimentare

fostului meu sot i-a fost stabilt prin hotarare judecatoreasca plata a 25% din veniturile sale totale ca pensie alimentara pt copilul rezultat in urma casatoriei noastre.
cu toate acestea de doi ani si jumatate plateste pensia alimentara cu mult sub valoarea reala a veniturilor sale cu care figureaza la fisc.
pt ca refuza orice comunicare si incalca voit aceasta hotarare judecatoreasca i-am facut plangere la parchet.
as dori sa stiu ce risca el in situatia de fata?
nu doresc sa-i fac rau si nu pt el care este un iresponsabil, ci pt ca nu vreau sa se rasfranga in vreun fel acest lucru asupra viitorului copilului meu.
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 11:55, 21 Mai 2011
Cum sa se prescrie, nu inteleg cum ar fi posibil asa ceva? Sa-i plateasca pe ultimii trei ani si sa lase ce este mai vechi. Eu m-am despartit de 4 ani si am dosarul la politie pentru cercetari de 4 luni. Astept rezolvarea si presupun ca o sa primesc din urma pe 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dragomirgeorge dragomirgeorge Am in intretinere doi copii minori,prin hotarire judecatoreasca,iar mama lor nu plateste pensie alimentara pe motiv ca nu are servici.Cum pot sa o determin sa ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare- rea credinta? hanah02 hanah02 Buna ziua, As dori sa ma interez daca neplata pensiei alimentare este dovada de rea-credinta sau imposibilitate de plata. In urma hotararii judecatoresti de ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara irinaiza irinaiza buna .ma numesc irina si as avea si eu o intrebare .fostul meu sot de cetatenie turca cu domiciuliul stabil in bucuresti nu mia mai platit pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)